fbpx

Op bedrijventerrein Apeldoorn-Noord, direct naast de A50 staat onze prachtige cursusruimte in Apeldoorn. Al ruim drie jaar mogen wij hier diverse cursussen verzorgen van verpleegtechnische vaardigehden tot aan verschillinde ziektebeelden, palliatieve zorg, BHB en Reanimatie en nog veel meer! Met een dosis vol humor en jarenlange ervaring nemen wij jou even uit de dagelijkse werksleur en zorgen wij ervoor dat je weer helemaal up to date raakt. Kleine groepen, een warm en huiselijk gevoel. Dat is Zuster-055! Zien wij jou ook een keer? Bekijk hier het gehele cursusaanbod voor locatie Gelderland.

Geplande cursussen 2021

Juni

Juli

Augustus

September

Oktober 

November

December

Lees hier onze reviews

Gerinel van Haaften
24. Mei, 2021.
Het is een compleet verzorgde cursus, zowel theoretisch als praktisch! Erg fijn om zo bij te blijven.
Farida Cameron
22. Mei, 2021.
Ik vond het fijn om mee te doen aan deze bijscholing. Ik heb heel veel geleerd en kijk er naar uit naar de medicatie cursus. Ik ben veel te weten gekomen waar ik zelf ook verbaasd over was. Top verpleegkundige die de lessen ook verzorgde. Ik voelde mij helemaal op mijn gemak.
Nirmala
17. Mei, 2021.
Ik heb onlangs een cursus gevolg bij Zuster-055 en moet zeggen dat ik wederom mijn kennis heb verrijk door het volgen van deze cursus. De presentatie en manier van les geven is een 9 waard. Ik ben erg blij dat ik deel kon nemen. Heb besloten om nog meer cursussen hier te volgen.
Klant
11. Mei, 2021.
Een erg leerzame dag met nieuwe tips en inzichten. Erg vriendelijk en laagdrempelig. Een leuke dag gehad.
Nijhuis
11. Mei, 2021.
Zeer leuke leerzame cursus. Voor herhaling vatbaar
Anja
3. Mei, 2021.
Scholing werd dusdanig gegeven dat leerzaam en interessant was. Zelfs de tijd die aan theorie werd besteed vloog voorbij. Goed gedaan Clarissa en Daphne
Regina Lichtendonk-Smit
3. Mei, 2021.
Duidelijk, leerzaam en up-to-date info. In alle rust en met ruim tijd voor alle onderwerpen. O.a. wondzorg, katheter man en vrouw, zuurstof, zwachtelen, trachea canule verzorgen, sondevoeding en injecteren. En leuke interacties dmv vraag en antwoord.
Marieke Willems
30. April, 2021.
Daphne is zeer kundig, spontaan en een les bij haar is nooit saai! Voor alle mensen in de zorg die bij moeten scholen, boek zeker een cursus bij Zuster 055. Daarna wil je niet meer anders 🙂
Djetsi
29. April, 2021.
Erg leerzaam. Praktijkgericht. Veel theorie veel veranderingen. Ben erg blij heb veel geleerd van de nieuwe technologie. Echt tevreden.
Fenny Keep-hidding
20. April, 2021.
Zeer leerzaam, goede uitleg.