heidi

Een nieuwe blogger erbij! Heidi Nusselder stelt zich voor.

Mijn naam is Heidi Nusselder, eigenaar van Brein inzicht; Ik geef trainingen, voorlichtingen en coaching op gebied van dementie.
Naast mijn zzp-werkzaamheden ben ik coördinator van een Geheugensteunpunt. Dit is een ontmoetingsplek voor mensen met dementie, en een kenniscentrum voor mantelzorgers en andere belangstellenden. Ik zorg voor het activiteitenaanbod, voorlichtingen, cursussen en gespreksgroepen. Daarnaast ben ik het aanspreekpunt en geef advies en informatie.

De combinatie van beide functies is perfect; mijn praktijkervaring neem ik mee naar mijn trainingen. Ik sta midden met mijn voeten op de werkvloer en dat voelt goed.

Ik heb de eer om met regelmaat blogs te mogen schrijven voor Zuster-055. In mijn blogs zal ik jullie dan ook meenemen met de verhalen uit de praktijk. De voorbeelden zullen herkenbaar zijn. Wat voor mij het belangrijkst is: Ik omschrijf mijn ervaringen vanuit een positieve benadering, uiteraard met oog voor dementie!

Neem gerust een kijkje op mijn website: www.breininzicht.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.