fbpx
Mijn naam is Freek Verbeet! Ik ben als zeventienjarige begonnen in de fitnessindustrie als fitnessinstructeur. Tijdens mijn werk in de fitness ben ik gaan studeren aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Hier heb ik HBO Sport, Gezondheid en Management (SGM) succesvol afgerond. Kort na deze studie ben ik aan de slag gegaan als fitnessmanager van een fitnesscentrum in Eerbeek.
Drie jaar later ben ik voor mijzelf begonnen in november 2014 met Body2Coach. Dit is een overgewicht- en krachtcentrum in Apeldoorn. Een plek waar mensen terecht kunnen voor leefstijlbegeleiding, -advies en -coaching.
In 2017 ben ik een tweede HBO studie gestart, namelijk: Voeding en Di√ętetiek.
Mijn grootste kracht is om mensen te helpen ontwikkelen. Dit kan op het gebied zijn van zelfontwikkeling door cursussen, maar ook met leefstijlbegeleiding. Door jarenlange werkervaring en mijn eigen ervaring met obesitas heb ik honderden mensen mogen helpen!
Ik sta verder bekend als iemand die houdt van theorie! In de cursussen bij Zuster-055 vertaal ik de moeilijke theorie voor jou in begrijpbare taal!
Bij Zuster-055 mag ik de cursus Slikproblemen en Diabetes voor jou verzorgen. Dit doe ik samen met mijn vrouw Daphne Verbeet, eigenaresse van Zuster-055!