Wie is Zuster-055

Wie zit er achter Zuster-055

Daphne Verbeet, eigenaresse Zuster-055

Mijn naam is Daphne Verbeet, 26 jaar en ben eigenaresse van Zuster-055.  10 jaar geleden begon ik als zestienjarig meisje met mijn Verzorgende IG opleiding. Verlegen, onzeker en niet wetende wat de zorg inhield begon ik aan mijn opleiding. Tijdens mijn opleiding ontplooide ik tot een ware, gedreven zorgprofessional.  In 2013 studeerde ik af. Vier jaar lang werkte ik vol plezier in loondienst als zorgprofessional, planner en roosteraar. Na vier jaar vond ik het mooi geweest en tijd voor meer uitdaging.

In 2017 sprong ik in het diepe en richtte ik Zuster-055 op. Vanwaar die naam? Nou.. Zuster uiteraard naar mijn functie en 055 staat voor Apeldoorn, mijn woonplaats.

Eerst ben ik begonnen als zorgprofessional die zich liet inhuren door zorgorganisaties. Al snel werd ik voor de één na andere opdracht gevraagd en raakte mijn agenda vol. Jammer, want ik zag nog veel meer mogelijkheden en passies om uit te werken. In 2018 richtte ik mijn eigen bemiddelingsbureau voor zzp-ers in de zorg op. Tot op de dag van vandaag werken 30 zzp-ers met veel plezier door geheel Nederland namens Zuster-055.

Maarja.. wat wil ik zelf? Wat vind ik leuk?

In der loop de jaren is mijn hart voor het geven van cursussen en het overbrengen van kennis gegroeid. In 2018 startte ik mijn eigen kenniscentrum voor zorgprofessionals.

Hiervoor huur ik diverse docenten en specialisten in, maar geef ik ook zelf cursussen. Van één cursus naar ruim 30 verschillende cursussen. Van verpleegtechnische vaardigheden tot aan palliatieve zorg en verschillende ziektebeelden, alles komt voorbij in het diverse aanbod.

Nu in 2020 staat er een prachtig bedrijf die nog altijd groeiende is en ja, ook ik ben nog steeds groeiende. Ik kijk er enorm naar uit om de aankomende jaren verder te ondernemen en er wat moois van te maken.

Werkzaam in de zorg

Ook ik werk gewoon mee!

Naast het bemiddelen en het aanbieden van zorg cursussen, werk ik nog volop mee in de zorg. Ik vind het veel te leuk om te stoppen en vind het belangrijk om de affiniteit met de zorg te behouden. Zo blijf ik continu op de hoogte en weet ik mijn ervaring goed toe te passen tijdens mijn werkzaamheden.

Ambities

Hoe zie ik Zuster-055 over een aantal jaar

Ambities? Die zijn er zeker. Momenteel volg ik de verpleegkundige opleiding om vervolgens door te stromen naar de leraren opleiding. Waar ik mijzelf over een aantal jaar zie? Moeilijk te zeggen. Dat zien wij  dan wel weer. Voor nu geniet ik met volop van mijn werk, de samenwerkingen en doorgroei mogelijkheden.

Over Zuster-055

Aanbieder van zorg cursussen

Met accreditatie

Het grootste aanbod van zorgcursussen in Gelderland. De meeste zijn geaccrediteerd door de brancheorganisatie V&VN.

Uniek en eigen

Onze zorg cursussen staan bekend om het kleine aantal deelnemers per cursus, het koekje bij de thee, de interactie en vooral jezelf zijn. Niks is verkeerd en wij zijn er allemaal om te leren. Door onze cursussen zo laag drempelig mogelijk te houden, voelen de zorgprofessionals zich bij ons thuis.

Ook incompany!

Wij komen ook naar jou toe

Zuster-055 beschikt over een prachtig bedrijfspand in het hart van Zuidbroek, Apeldoorn. Naast onze eigen georganiseerde cursussen, komen wij ook graag naar de zorgorganisaties toe. Zo bieden wij ook cursussen incompany aan die speciaal op maat en naar de behoeften van de klant zijn gemaakt.

Ons Werkgebied

De kracht van Zuster-055

null

Ervaring in zorg

Door de kennis en de ervaring in zorg, zijn wij goed uitgerust om die diensten aan te bieden waar vraag naar is.
null

Divers en actueel

Ons aanbod van zorgcursussen is heel breed en wordt regelmatig geactualiseerd.
null

Helemaal op je gemak

Door onze cursussen zo laag drempelig mogelijk te houden, voelen de zorgprofessionals zich bij ons thuis.
null

Ruimte om te groeien

Bij ons krijg je de ruimte om te groeien en jezelf te zijn
WhatsApp ons