Daphne Brouwer

Professionele organisatie in de zorg.

Aanbieder van bijscholingen voor zorgprofessionals

Met accreditatie

Het grootste aanbod van zorgscholingen in de omgeving van Apeldoorn. De meeste zijn geaccrediteerd door de brancheorganisatie V&VN. Zuster-055 probeert zoveel mogelijk aan iedereen zijn of haar wensen te voldoen en uiteraard proberen we de kosten zo laag mogelijk te houden.

Bemiddeling vacatures zorginstellingen

ZZP-ers in de zorg

Zuster-055 is,  een compacte en flexibele organisatie die bemiddelt tussen zorgorganisaties en zorgverleners op zzp-basis. Wij werken in de intra- en extramurale zorg. Zuster-055 werkt met verschillende disciplines: van verzorgenden tot verpleegkundigen. Onze begeleiding is eveneens gericht op goed ondernemerschap.

Recruteren en begeleiden zelfstandige zorgprofesionals

Coaching ZZP-ers

Overweeg jij ook ZZP-er te worden in de zorg? Wij helpen je graag met je administratie, belasting, scholing, opdrachten, netwerken, enzovoorts. We ondersteunen jou in alles wat er bij komt kijken om jou een leuke werkkring te bezorgen.

Ons Werkgebied

Ons Kantoor

STERK IN BIJSCHOLINGEN

Wij hebben een super mooi scholingsaanbod op ons programma. De meeste zijn geaccrediteerd door de brancheorganisatie V&VN. Zuster-055 voorziet hiermee in een elementair onderdeel van de zorg. Bekijk het scholingsaanbod.

De kracht van Zuster-055

Zuster-055, opgericht door Daphne Verbeet, is een bedrijf dat zich richt op verzorging en verpleging van de ouder wordende in de zorg. Sinds 2010 is Daphne werkzaam in de gezondheidszorg voor verschillende zorgorganisaties. Hierin vond zij zorgzaamheid en professionaliteit heel belangrijk.

null

Ervaring in zorg

Door de kennis en de ervaring in zorg, zijn we goed uitgerust om die diensten aan te bieden waar vraag naar is.
null

Begeleiding

Door onze eigen ervaring met het ondernemerschap zijn we volledig toegerust ook zorgprofessionals te begeleiden in hun status van ZZP-er.
null

Scholingsaanbod

Ons aanbod van scholing is heel breed, en wordt regelmatig geactualiseerd. Het scholingsaanbod zorgt voor kwaliteit in het zorgaanbod.
null

Bemiddeling

Wij weten als geen ander, waar zorginstellingen behoefte aan hebben. Met die wetenschap zijn we actief als bemiddelaars op de arbeidsmarkt en slager en steeds vaker in om vraag en aanbod bij elkaar te brengen.

ZZP-er in de zorg?

Kom jij ons team versterken? Zuster-055 heeft leuke werkopdrachten in Apeldoorn en omgeving! Werkaanvragen naar wens. Wij hebben zowel intra- als extramuraal werkopdrachten. Wij begeleiden jou ook als je ZZP-er wilt worden.

Meld je aan

Waar we jou mee helpen

Werkaanvragen
Scholing
Software
Administratie
Netwerken
Belastingen
WhatsApp ons