fbpx

Mijn naam is Daphne Verbeet en ik ben algemeen directeur van Zuster-055.

12 jaar geleden begon ik als zestienjarig meisje met mijn Verzorgende IG opleiding. Verlegen, onzeker en niet wetende wat de zorg inhield begon ik aan mijn opleiding. Tijdens mijn opleiding ontplooide ik tot een ware, gedreven zorgprofessional.  In 2013 studeerde ik af. Vier jaar lang werkte ik vol plezier in loondienst als zorgprofessional, planner en roosteraar. Na vier jaar vond ik het mooi geweest en tijd voor meer uitdaging.

In 2017 sprong ik in het diepe en richtte ik Zuster-055 op. Vanwaar die naam? Nou.. Zuster uiteraard naar mijn functie en 055 staat voor Apeldoorn, mijn woonplaats.

Eerst ben ik begonnen als zzp-er die zich liet inhuren door zorgorganisaties. Al snel werd ik voor de één na andere opdracht gevraagd en raakte mijn agenda vol. Jammer, want ik zag nog veel meer mogelijkheden en passies om uit te werken. In 2018 richtte ik mijn eigen bemiddelingsbureau voor zzp-ers in de zorg op. Dit heb ik twee jaar lang met ontzettend veel plezier gedaan. In het vierde kwartaal van 2020 heb ik mijn bureau verkocht, omdat ik zelf als ondernemer door wilde ontwikkelen.

In der loop de jaren is mijn hart voor het organiseren van zorgcursussen en het overbrengen van kennis gegroeid. In 2018 startte ik mijn eigen kenniscentrum voor zorgprofessionals.

Hiervoor huur ik diverse docenten en specialisten in, maar geef ik ook zelf cursussen. Van één cursus naar ruim 30 verschillende cursussen. Van verpleegtechnische vaardigheden tot aan palliatieve zorg en verschillende ziektebeelden, alles komt voorbij in het diverse aanbod. Inmiddels hebben wij een cursuslocatie in Gelderland, Friesland en Noord-Holland.

Nu in 2021 staat er een prachtig bedrijf die nog altijd groeiende is en ja, ook ik ben nog steeds groeiende. Ik kijk er enorm naar uit om de aankomende jaren verder te ondernemen en er wat moois van te maken.

 

Werkzaam in de zorg, ook ik werk mee!

Naast het organiseren en aanbieden van cursussen, werk ik nog volop mee in de zorg. Ik vind het veel te leuk om te stoppen en vind het belangrijk om de affiniteit met de werkvloer te behouden. Zo blijf ik continu op de hoogte en weet ik mijn ervaring goed toe te passen tijdens mijn werkzaamheden.

 

Ambities, hoe zie ik Zuster-055 over een aantal jaar

Ambities? Die zijn er zeker. Waar ik mijzelf over een aantal jaar zie? Moeilijk te zeggen. Dat zien wij  dan wel weer. Voor nu geniet ik met volop van mijn werk, de samenwerkingen en doorgroei mogelijkheden.