fbpx
zorgscholing apeldoorn

Jij bent opzoek naar een zorgscholing in Apeldoorn of één van onze andere locaties in Friesland of Noord-Holland! Wij leveren wel meer dan zeven cursussen per week. Onze cursus verpleegtechnische vaardigheden of cursus Medicatie zijn populair onder de zorgverleners!

Zuster-055: Zorgscholing Apeldoorn

Welkom bij Zuster-055, zorg met een glimlach!

Zorgverleners met een hart voor de zorg werken aan hun toekomst en bekwaamheid bij Zuster-055. Van ouderen tot zieken, van mensen met een beperking tot verslaafden. Zij kunnen straks allemaal rekenen op geschoolde zorgverleners vanuit Zuster-055. Wij geven de gediplomeerde zorgverlener aandacht en begeleiding die hij of zij nodig heeft, zodat ze kunnen ontwikkelen tot waardevolle professionals.

In ons nieuwe moderne cursusgebouw streven wij naar het beste onderwijs. Wij zorgen er graag voor dat zorgverleners met plezier naar hun werk blijven gaan en zich bevoegd en bekwaam voelen in de vaardigheden die zij uitvoeren in de dagelijkse praktijk. Dat maakt dat ons cursusaanbod zeer divers is. Naast ons huidige fysieke aanbod ontwikkelen wij ook eigen lesmateriaal en e-learnings.

Locaties

Zuster-055 heeft verschillende zorgscholing locaties in Nederland. Zo zitten wij in:

Het is ook mogelijk om bij ons als bedrijf aan te melden voor incompany cursusssen. Gebruik de onderstaande knop als zorgverlener of zorgorganisatie om vrijblijvend een beeldbel- of telefoonafspraak te maken!

Wat maakt onze zorgscholing anders?

Je zult misschien denken, wat maakt ons anders? Bij onze zorgscholing staat veel interactie, kleine groepjes én een dosis vol humor centraal! Bij ons word je niet streng afgetoetst, maar wij oefenen met jou net zolang totdat je een vaardigheid of stof beheerst. Bij ons kun je niks fout doen. Je komt om te leren én van elkaar kunnen wij ook weer leren!

zorgscholing in apeldoorn

Waarom is zorgscholing zo belangrijk?

In de zorg verandert regelmatig een werkwijze of vaardigheid door wetenschappelijke ontwikkelingen. Als zorgverlener is het belangrijk dat jij je kennis op peil houdt. Het is onder andere belangrijk om nieuwe vaardigheden aan te leren, maar ook om inhoudelijk je kennis weer op te frissen. Zo zorg je dat je als zorgverlener de kwaliteit van zorg hoog kan houden.

Ons zorgscholing aanbod in Apeldoorn

Benieuwd naar ons aanbod?