fbpx

Vlakbij Drachten centrum, naast de A7 huren wij een prachtige cursusruimte in het Morrapark Drachten. Al ruim drie jaar mogen wij namens Zuster-055 diverse cursussen verzorgen van verpleegtechnische vaardigehden tot aan verschillinde ziektebeelden, palliatieve zorg, BHV en Reanimatie en nog veel meer! Met een dosis vol humor en jarenlange ervaring nemen wij jou even uit de dagelijkse werksleur en zorgen wij ervoor dat je weer helemaal up to date raakt. Kleine groepen, een warm en huiselijk gevoel. Dat is Zuster-055! Zien wij jou ook een keer? Bekijk hier het gehele cursusaanbod voor locatie Friesland.

Geplande cursussen 2021

Lees hier onze reviews

B Wassink
5. November, 2021.
Inderdaad zorg met een glimlach👌 Inderdaad zorg met een glimlach! hier wordt je vrolijk van. Prima up-to-date lesmateriaal, zowel online als praktijkscholing. kleine groeps grote en genoeg tijd gehad om te oefenen. Deskundige, duidelijke uitleg en tips, en handige informatie (ook nagestuurd) gekregen. Dapne en haar team geeft prettig les, er hangt een fijne sfeer. Ik kom zeker terug! Groetjes Brenda Wassink- de Ruiter
M. Duyster
14. Oktober, 2021.
Dit was precies wat ik zocht Dit was precies wat ik zocht. Alle verpleegtechnische vaardigheden geclusterd in één dag. Het werd duidelijk uitgelegd door ervaren docenten met affiniteit met de praktijk.
Gea Schoterman
11. Oktober, 2021.
In zeer leerzame dag gehad In zeer leerzame dag gehad. Veel geleerd
Florette
15. September, 2021.
Verpleegtechnische vaardigheden 06Sep21 De cursus verpleegtechnisch vaardigheden- ontzettend super leuke cursus. Doordat ik heb deze cursus gevolgd voel ik me zelfverzekerder in theorie en praktijk.. ontzettend tevreden Dankjewel Daphne en team !!
Rebecca Pas
19. Augustus, 2021.
Zeer vriendelijk en kundig Afgelopen dinsdag de cursus verpleeg technische handelingen gevolgd. Degene die de cursus gaf, was zeer vriendelijk en kundig. Ik heb die dag veel bij geleerd!
Mariette Krabbe
11. Augustus, 2021.
Het was een goede en leerzame… Het was een goede en leerzame cursus,topper
Hanke
30. Juli, 2021.
Goede en duidelijke uitleg Goede en duidelijke uitleg. Voldoende tijd om te oefenen en bekwaam te worden. Een leerzame en leuke dag gehad.
Henrieke
8. Juli, 2021.
Een bijscholing verpleegtechnisch… Een bijscholing verpleegtechnisch handelen gevolgd. Het was leerzaam met een kundige docent. De dag vloog voorbij en ik ging met nieuwe inzichten naar huis. Kortom zeer tevreden.
Angelique
23. Juni, 2021.
Super interessante scholing en leuk… Super interessante scholing en leuk gegeven
Thinka Zandstra
21. Juni, 2021.
Bijscholing verpleegtechnische… Bijscholing verpleegtechnische vaardigheden: weer helemaal up to date! Lange, maar leerzame dag. Tot de volgende cursus maar weer!