fbpx
Zuster 055

Het gezicht achter Zuster-055

Mijn naam is Daphne Verbeet, en ik ben trotse eigenaresse van Zuster-055!

Vijftien jaar geleden begon ik als zestienjarig meisje aan de opleiding Verzorgende IG. Verlegen, onzeker en zonder te weten wat de zorg inhield, begon ik aan dit avontuur. Tijdens mijn opleiding ontwikkelde ik me tot een ware, gedreven zorgprofessional. In 2013 studeerde ik af.

Jarenlang werkte ik met veel plezier in loondienst als zorgprofessional, planner en roosterraar. Maar na vier jaar vond ik het mooi geweest en was het tijd voor meer uitdaging. Ik wilde doen wat ik echt leuk vond: kennis overbrengen.

In 2017 sprong ik in het diepe en richtte ik Zuster-055 op. Vanwaar die naam, zou je denken? Nou, “zuster” verwijst natuurlijk naar mijn functie en “055” staat voor Apeldoorn, mijn woonplaats.

In het begin ben ik begonnen met één cursus en één docent. Eerst maar eens aftasten of de zorg klaar was voor een bijscholingscentrum. Al snel werd het een groot succes en kwamen zorgverleners uit heel Nederland en België langs. Ik kan jullie met trots vertellen dat er nu in 2024 een echt opleidingscentrum als een huis staat!

Inmiddels hebben wij 6 cursuslocaties in Nederland. Niets is ons te gek met meer dan 60 verschillende zorgcursussen. Naast ons fysieke cursusaanbod beschikken wij ook over een eigen e-learningplatform. Helemaal zelf gemaakt en ontwikkeld door de medewerkers van Zuster-055. Iets waar ik enorm trots op ben.

Als kers op de taart heb ik mogen bijdragen aan het schrijven van het lesmateriaal voor de opleiding Verzorgende IG bij Boomberoepsonderwijs. Iets waar ik zeer enthousiast van wordt. En, schrijf ik met regelmaat artikelen voor het vaktijdschrift TVV.

Het gezicht achter Zuster-055