fbpx
HAARLEM

Geplande Cursussen

Lees hier onze reviews

M. Duyster
14. Oktober, 2021.
Dit was precies wat ik zocht. Alle verpleegtechnische vaardigheden geclusterd in één dag. Het werd duidelijk uitgelegd door ervaren docenten met affiniteit met de praktijk.
Gea Schoterman
11. Oktober, 2021.
In zeer leerzame dag gehad. Veel geleerd
Florette
15. September, 2021.
Verpleegtechnische vaardigheden 06Sep21 De cursus verpleegtechnisch vaardigheden- ontzettend super leuke cursus. Doordat ik heb deze cursus gevolgd voel ik me zelfverzekerder in theorie en praktijk.. ontzettend tevreden Dankjewel Daphne en team !!
Rebecca Pas
19. Augustus, 2021.
Zeer vriendelijk en kundig Afgelopen dinsdag de cursus verpleeg technische handelingen gevolgd. Degene die de cursus gaf, was zeer vriendelijk en kundig. Ik heb die dag veel bij geleerd!
Mariette Krabbe
11. Augustus, 2021.
Het was een goede en leerzame cursus,topper
Hanke
30. Juli, 2021.
Goede en duidelijke uitleg. Voldoende tijd om te oefenen en bekwaam te worden. Een leerzame en leuke dag gehad.
Henrieke
8. Juli, 2021.
Een bijscholing verpleegtechnisch handelen gevolgd. Het was leerzaam met een kundige docent. De dag vloog voorbij en ik ging met nieuwe inzichten naar huis. Kortom zeer tevreden.
Angelique
23. Juni, 2021.
Super interessante scholing en leuk gegeven
Thinka Zandstra
21. Juni, 2021.
Bijscholing verpleegtechnische vaardigheden: weer helemaal up to date! Lange, maar leerzame dag. Tot de volgende cursus maar weer!
Gerinel van Haaften
24. Mei, 2021.
cursus: verpleegtechnische vaardigheden. Het is een compleet verzorgde cursus, zowel theoretisch als praktisch! Erg fijn om zo bij te blijven.