fbpx
e-learning zorg

E-learning zorg!

E-learning is in de zorg steeds meer populair aan het worden! Een snelle manier om op de hoogte te blijven van de meest recente kennis en vaardigheden. Ben jij zelf zorgverlener en leer jij graag online? Dan zit je bij onze e-learnings helemaal op je plek! Wil je toch in een klaslokaal zitten en daar van een docent les krijgen? Dat kan ook! Wij bieden hier verschillende fysieke cursussen aan!

Welkom bij opleidingsinstituut Zuster-055

Kwaliteit staat bij ons centraal! Door betere kwaliteit als zorgverlener sta je meer zelfverzekerd voor de zorgvrager. Niet voor niets is onze motto: “Zorg met een glimlach”.
Wij zijn een bijscholingscentrum voor zorgverleners welke zich richt op het bevoegd en bekwaam maken van zorgpersoneel. Dit doen wij met fysieke cursussen, maar ook door middel van losse e-learnings of e-learning bundels!

Certificering e-learning zorg

Als zorgverlener moet je jezelf bijscholen om geregistreerd te blijven. Daar speelt e-learning uit de zorg ook mee. Behaal namelijk je ODA punten voor je kwaliteitsregister en verzamel certificaten voor jouw portfolio!

Wat maakt onze e-learning goed?

Alle e-learnings zijn ontwikkeld in een eigen interactieve leeromgeving. Daarnaast schrijft ons multidisicplinair team alle e-learnings zelf. Het team zorgt ervoor dat de e-learnings blijvend worden geupdate. Ook krijg je met een e-learning bundel toegang tot nieuw gemaakte e-learnings. Wil jij steeds een stapje voor blijven met jouw zorgverleningskwaliteit? Kies dan voor onze e-learnings. Deze e-learnings zijn ook voor ZZP-ers en ondernemers!

 

e-learning zzp

Aanbod e-learning zorg

Het aanbod met e-learning voor de zorg is zeer uitgebreid. Wij bieden onder andere de volgende e-learnings aan:

  • Verpleegtechnische vaardigheden, zoals katheteriseren en injecteren
  • Verschillende ziektebeelden, zoals slikproblemen en diabetes

Benieuwd naar het gehele aanbod? Klik dan op de button om naar hele overzicht te gaan!