fbpx
Gratis e learning zorg

Gratis e-learning zorg!

Jij bent blijkbaar nooit uitgeleerd! Heel goed. Met onze e-learning vanuit de zorg leer je de meest nieuwe kennis en vaardigheden. Hier kun je via onze gratis e-learning ‘Mantelzorg‘ leren hoe onze professionele leeromgeving werkt!

Wat is een e-learning?

Bij een e-learning maak je gebruik van een computer met internet. Je gaat op een actieve manier online aan de slag met populaire onderwerpen, zoals: verpleegtechnische vaardigheden, ondervoeding, injecteren, medicatie en nog veel meer!

Altijd up to date e-learnings!

Ons multidisciplinair team schrijft zelf de e-learnings voor de zorg. Ook onze gratis e-learning zorg: ‘Mantelzorg‘. Het vakgebied ‘zorg’ blijft door ontwikkelen en dus wij ook!

gratis e-learning zorg geaccrediteerde

Bijna gratis!

Niet alle e-learnings zijn gratis, maar ze zijn bijna gratis! Vanaf €12,97 heb je al onze kleinere e-learnings, zoals ‘ondervoeding‘ of ‘Huntington‘. Zelfs bieden wij meer dan 40 e-learnings aan in een voordelig jaarbundel! Dan betaal je niet meer dan €400,- voor de e-learnings, maar eenmalig €149,97 voor een heel jaar toegang! Je krijgt dan ook toegang tot nieuw gemaakte e-learnings.

Benieuwd naar het aanbod?

Klik dan op de button om naar het e-learning aanbod te gaan.