fbpx
Incompany zorgcursussen

Heel fijn dat u nadenkt over het aanbieden van Incompany zorgcursussen! Wij hoeven u niet te vertellen dat een zorgverlener moeilijk werk verricht. Zelfs uit een groot Portugees onderzoek blijkt dat een zorgverlener meerdere vaardigheden moet bezitten. Daarbij moet u denken aan kennis over ziektebeelden, rekening kunnen houden met individuele voorkeuren van zorgvragers, beslissingsvaardigheden en praktische kennis over de zorg zelf. Wij merken dat veel zorgverleners zich niet meer bekwaam voelen in hun werkzaamheden. Daar kunnen wij u mee helpen!

Laten wij ons voorstellen!

Wij zijn een opleidingsinstituut dat zich richt op Helpende niveau 2, Verzorgende IG niveau 3, Verpleegkundigen niveau 4 en 5. Onze hoofdvestiging zit in Apeldoorn, maar wij geven les in 6 verschillende locaties in Nederland! Bovendien geven onze docenten wekelijks les bij verschillende zorgorganisaties, zoals Riwi’s, Talmaborgh, Leger des Heils en nog veel meer grotere organisaties.

Onze werkwijze is net wat anders

In veel cursussen of opleidingen worden strenge examens gehouden. Wij merkten bij bekwame cursisten dat zij angst kregen om de examens te doen. Door deze examens zakten bekwame cursisten, omdat zij aan zichzelf begonnen te twijfelen. Dat kan en moet anders! Daarom hebben wij een werkwijze ontwikkeld, waarbij de cursisten oefenen, oefenen en nog eens oefenen! Zij blijven oefenen totdat zij zich bekwaam voelen. Met de nieuwste innovaties gaan de cursisten aan de slag. Denk hierbij aan de nieuwe B-overall, waarin je met levensechte applicaties aan de slag gaat. Niet voor niets krijgen wij van onze cursisten minimaal een 8,9 als cijfer!

Cursussen op maat gemaakt

Een cursus zoals Verpleegtechnische vaardigheden maken wij op maat. Niet iedere handeling is nodig in elke zorgorganisatie. Daarom is het belangrijk om gezamenlijk af te stemmen wat nodig is voor uw organisatie. Cursussen kunnen ook gecombineerd worden. Denk hierbij aan de cursus ‘Diabetes’ en ‘Wondzorg’. Geef gerust in een gesprek aan wat voor uw organisatie het beste aanvoelt.

Geïnteresseerd in meer informatie? Boek vrijblijvend een afspraak!