fbpx
Incompany zorgcursussen

Het is geweldig dat jullie overwegen om Incompany zorgcursussen aan te bieden! We hoeven jullie niet te vertellen dat het werk van een zorgverlener uitdagend is. Zelfs uit een groot onderzoek uit Portugal blijkt dat een zorgverlener verschillende vaardigheden moet hebben. Hierbij moet je denken aan kennis over verschillende ziektebeelden, het kunnen inspelen op individuele zorgvoorkeuren, het nemen van beslissingen en praktische kennis over de zorg zelf. We merken dat veel zorgverleners door alle veranderingen in protocollen zich niet meer zelfverzekerd voelen in hun werk. Daar kunnen wij jullie bij helpen!

Laten wij ons voorstellen!

Wij zijn een opleidingsinstituut dat zich richt op Helpende niveau 2, Verzorgende IG niveau 3, Verpleegkundigen niveau 4 en 5. Onze hoofdvestiging zit in Apeldoorn, maar wij geven les in 6 verschillende locaties in Nederland! Bovendien geven onze docenten wekelijks les bij verschillende zorgorganisaties, zoals RIWIS, Talma Borgh, Leger des Heils en nog veel meer grotere organisaties.

Onze kernwaarden die voor ons belangrijk zijn

  • Deskundigheid
  • Kwaliteit
  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Verbondenheid

Onze missie 

Bij het aanbieden van hoogwaardige bijscholingscursussen in de zorg hechten wij veel waarde aan deze kernwaarden. Daarom hebben we onze missie en visie op de volgende wijze geformuleerd:

Door te investeren in ons opleidingsteam willen wij met onze deskundigheid de beste kwaliteit leveren aan de zorgverlener in een betaalbare en innovatieve vorm. Door middel van samenwerken en verbondenheid willen wij de persoonlijke ontwikkeling van elke zorgverlener verhogen. 

Wij dromen van…

“Elke zorgverlener die het beste uit zichzelf haalt en daarmee de kwaliteit van leven van hun zorgvrager verhoogt”

Wij geloven in een toekomst waarin zorgontvangers een hoogwaardige levenskwaliteit ervaren, dankzij zorgverleners die onze betaalbare en kwalitatieve zorgcursussen hebben gevolgd.

Onze werkwijze is net wat anders

Bij veel cursussen of opleidingen worden strenge examens afgenomen. We hebben gemerkt dat zelfs vaardige cursisten angstig werden om deze examens af te leggen. Hierdoor zakten ze, omdat ze aan zichzelf begonnen te twijfelen. Dit moet anders! Daarom hebben we een aanpak ontwikkeld waarbij cursisten blijven oefenen, oefenen en nog eens oefenen! Ze blijven oefenen totdat ze zich zelfverzekerd voelen. We maken gebruik van de nieuwste innovaties, zoals de nieuwe B-overall waarmee je kunt werken met realistische toepassingen. Het is dan ook geen verrassing dat onze cursisten ons minimaal een 8,9 als waardering geven!

Cursussen op maat gemaakt

Een cursus zoals Verpleegtechnische vaardigheden maken wij op maat. Niet iedere handeling is nodig in elke zorgorganisatie. Daarom is het belangrijk om gezamenlijk af te stemmen wat nodig is voor uw organisatie. Cursussen kunnen ook gecombineerd worden. Denk hierbij aan de cursus ‘Diabetes’ en ‘Wondzorg’. Geef gerust in een gesprek aan wat voor uw organisatie het beste aanvoelt.

Geïnteresseerd in meer informatie? Boek vrijblijvend een afspraak!