fbpx

Hallo Allemaal,

Mijn naam is Marloes te Riele. Samen met mijn vriend en zoontje, woon ik in het mooie dorp Vaassen. Ik geniet volop van de vele contacten met vrienden en familie en mag graag in hun gezelschap verkeren.

Vanaf augustus 2021 ben ik werkzaam als trainer voorbehouden en risicovolle handelingen bij Zuster-055.

In 2015 heb ik mijn diploma HBO Verpleegkundige behaald. Tijdens en na mijn opleiding heb ik veel ervaring opgedaan in verschillende onderdelen van de zorg, waaronder VVT, GRZ en het ziekenhuis. Sinds 2017 ben ik werkzaam in het Deventer Ziekenhuis, eerst als regieverpleegkundige en nu als algemeen hoofd wachtdienst. In deze rol ben ik zowel bij het primaire, als het operationele zorgproces betrokken. Ik sta dus nog steeds met beide benen in de praktijk.

De afgelopen jaren merkte ik dat ik naast een passie voor de zorg, ook een uitdaging vind in het opleiden en scholen van stagiaires/collega’s. Dit heeft er voor mij toe geleid, om naast mijn huidige baan op zoek te gaan naar een extra uitdaging. Deze heb ik zeker gevonden als trainer bij Zuster-055!

Ik hoop jullie snel te zien bij één van onze cursussen. Dan maken we er samen een leerzame, fijne dag van!

Michiel Kuis 3