fbpx

Wie is Daphne Verbeet?

Hallo, ik ben Daphne Verbeet en ik ben de algemeen directeur van Zuster-055.  

Veertien jaar geleden begon ik als zestienjarige aan de opleiding Verzorgende IG. Ik was toen verlegen, onzeker en wist niet goed wat werken in de zorg betekende. Tijdens mijn opleiding ontwikkelde ik mij tot een gemotiveerde zorgprofessional en in 2013 studeerde ik af. 

Na vier jaar met plezier in loondienst gewerkt te hebben als zorgprofessional, vond ik het tijd voor meer uitdaging. Ik wilde doen waar ik echt van hield: kennis overbrengen. In 2017 startte ik Zuster-055.  

Ik begon met één cursus en één docent om te zien of er behoefte was aan bijscholing in de zorg. Al snel bleek dat het een groot succes was en kwamen er zorgverleners uit heel Nederland en België bij ons langs. Nu, in 2023, hebben we zelfs ons eigen opleidingscentrum en diverse cursuslocaties door het hele land. 

We bieden meer dan 30 verschillende zorgcursussen aan, zodat het nooit saai wordt. Naast onze fysieke cursussen hebben we ook een eigen online academie met e-learnings, die we zelf hebben gemaakt. Hier ben ik enorm trots op. 

Naast mijn werk bij Zuster-055 ben ik ook actief als auteur van opleidingsmateriaal voor de opleiding Verzorgende IG, werk ik als docent gezondheidszorg en welzijn én sta ik nog steeds aan het zorg-bed.  

Daphne Verbeet bij zuster-055