fbpx

Scholing zorgpersoneel? Die vraag stellen veel zorgorganisaties zich af! Kwaliteit staat centraal in uw bedrijf en dat begrijpen wij maar al te goed. Daarom hebben wij cursussen op maat voor iedere zorgorganisatie. Denk aan verpleegtechnische vaardigheden of medicatie uitreiken en toedienen. Belangrijke cursussen die uw personeel kwalitatief een stapje hoger brengen. Laten wij eerst onszelf voorstellen:

Over Zuster-055

Welkom bij Zuster-055, zorg met een glimlach!

Zorgverleners met een hart voor de zorg werken aan hun toekomst en bekwaamheid bij Zuster-055. Van ouderen tot zieken, van mensen met een beperking tot verslaafden. Zij kunnen straks allemaal rekenen op geschoolde zorgverleners vanuit Zuster-055. Wij geven de gediplomeerde zorgverlener aandacht en begeleiding die hij of zij nodig heeft, zodat ze kunnen ontwikkelen tot waardevolle professionals.

In ons moderne cursusgebouw streven wij naar het beste onderwijs. Wij zorgen er graag voor dat zorgverleners met plezier naar hun werk blijven gaan en zich bevoegd en bekwaam voelen in de vaardigheden die zij uitvoeren in de dagelijkse praktijk. Dat maakt dat ons cursusaanbod zeer divers is.

Naast ons huidige fysieke aanbod ontwikkelen wij bij Zuster-055 ook eigen lesmateriaal en e-learning’s. Zo is ons werk zeer divers.

Wij geven zowel cursus op onze vaste locatie in Apeldoorn als incompany bij de zorgorganisatie.

Scholing zorgpersoneel

Incompany

Niets is ons te gek, wij rijden overal naartoe! Naast onze huidige cursuslocaties in Nederland, komen wij ook incompany bij de zorgorganisatie.

Wij hebben slechts enkel een paar eisen waaraan een cursusruimte moet voldoen:

  • Parkeermogelijkheden
  • Aanwezigheid van Wifi
  • Ruimte met voldoende tafels en stoelen
  • Koffie, thee-en waterfaciliteiten

Wij nemen al het cursusmateriaal zelf mee.

Brochure

Benieuwd welke scholing voor zorgpersoneel wij allemaal geven en wat de kosten hiervan zijn? Download dan onze brochure en neem vrijblijvend contact met ons op!

Scholing zorgpersoneel

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvraag - zorgcursussen incompany

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.