zzp-er zorg

ZZP-er in de zorg worden?

HELP! Waar begin ik? Ik wil zzp-er in de zorg worden, maar ik weet niet wat ik moet doen! Heb ik alles wel geregeld? Ben ik niks Vergeten? Is het ondernemen wel wat voor mij?

Dit zijn berichten die wij veel voorbij zien komen. Zorgprofessionals willen wel, maar durven eigenlijk niet. Het is toch wel een grote stap he? Zomaar je baan opgeven en van zekerheid naar onzekerheid gaan. Moet je dat nu wel doen? Laten wij je hier gerust stellen, want wij ondersteunen jou stap voor stap als nieuwe ondernemer!

Allereerst onszelf even voorstellen:

Van harte welkom bij Zuster-055!

Welkom bij Zuster-055! Het bemiddelingsbureau en bijscholingscentrum voor de zorgprofessional! Zuster-055, opgericht door Daphne Verbeet, is een bedrijf dat zich richt op begeleiding, verzorging en verpleging.

Zuster-055, is een compacte en flexibele organisatie die bemiddelt tussen zorgorganisaties en zorgverleners op zzp-basis. Wij werken in de intra- en extramurale zorg. Zuster-055 werkt met verschillende disciplines: van verzorgenden tot verpleegkundigen. Onze begeleiding is eveneens gericht op goed ondernemerschap.

Wat kunnen wij voor jou doen?

Wij helpen jou op weg!

Overweeg jij ook ZZP-er te worden in de zorg? Wij helpen je graag met je administratie, belasting, scholing, opdrachten, netwerken, enzovoorts. We ondersteunen jou in alles wat er bij komt kijken om jou een leuke werkkring te bezorgen.

Zuster-055 is er niet alleen voor haar zzp-ers, maar ook voor de zorgprofessional die nog twijfelt en niet weet hoe te beginnen. Daarom hebben wij een GRATIS informatiepakket gemaakt, waarin alle stappen staan vermeld hoe je een zzp-er kunt worden en aan welke eisen je minimaal moet voldoen. Deze informatie wordt continu bijgewerkt. Daarnaast werken wij nauwkeurig samen met Solopartners, V&VN, Vilans en Nursing.

Benieuwd naar het pakket? KLIK HIERInformatiepakket – Zuster-055 en lees alle informatie rustig door.

 

ZZP-er in de zorg worden bij Zuster-055?

Profiteer van onder andere de volgende voordelen:

✔ Het zoeken van werkopdrachten
✔ Het bemiddelen tussen zorgorganisatie en zzp-er
✔ Maandelijkse facturatie
✔ Het verschaffen van korting op onze bijscholingen: 20%.
✔ Hup bij administratie
✔ Advies bij juridische gezondheidszorg zaken                                                                                                                                        ✔ Gratis bijwonen van netwerkbijeenkomsten en teamuitjes

Interesse? Wacht niet langer en vul het onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op en plannen samen een vrijblijvend gesprek in!

Reageer op vacature

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.