fbpx

Wij zijn ontzettend blij en trots op onze samenwerking met diverse partijen. Zo werken wij samen met verschillende uitzend- detachering- en bemiddelingsbureaus, verschillende zorgorganisaties en met prachtige bedrijven die de zorg beter en mooier maken. Wij stellen ze graag aan je voor!

Talma Borgh

Sinds januari 2021 heeft Zuster-055 een samenwerking met Talma Borgh. Talma Borgh is een thuis voor ouderen in Apeldoorn, met ruime appartementen, een prachtige tuin, een goed restaurant en de gezellige huiskamers. Met activiteiten en gezellige bewoners is het de ideale plek om een leuke dag te kunnen hebben en is het een fijn thuis voor welzijn mét zorg! Wij verzorgen bij Talma Borgh diverse cursussen van verpleegtechnische vaardigehden tot aan medicatieveiligheid, slikproblemen en nog veel meer!

Alertzorg

In het hart van Brabant bevind zich Alertzorg. Alertzorg is een initiatief van Sabine van de Laar en Jan van ‘t Hof opgestart in september 2009. Alertzorg is een toegevoegde waarde op zorggebied in Sint Oedenrode, een naam die staat voor kwaliteit, veiligheid en geborgenheid. Met het gedreven team van Alertzorg stellen zij mensen in staat om langer zelfstandig te blijven wonen, we ondersteunen de mantelzorg en kunnen opnamen in ziekenhuis of instelling zo lang mogelijk uitstellen. Sinds begin 2021 hebben Zuster-055 en Alertzorg elkaar gevonden. Wij mogen namens Zuster-055 diverse cursussen incompany verzorgen. Zo geven wij de cursus verpleegtechnische vaardigheden en reanimatie-AED.

Body2Coach

Je zult je misschien afvragen, Body2Coach? Personal training? Wat heeft dat met Zuster-055 te maken? Dit prachtige bedrijf is van de man van Daphne. Daphne is de oprichtster, directeur van Zuster-055. Freek Verbeet, eigenaar van Body2Coach is niet alleen personal trainer, maar ook voedingsdeskundige, diëtist en een vakidioot op het gebied van gezondheid, welzijn en sport. Niet alleen het cursuspand delen wij samen, maar wij hebben ook beide een liefde voor ons vak. Samen geven wij onder andere de cursus diabetes en slikproblemen. Freek vanuit zijn vakgebied en Daphne vanuit haar praktijkervaring. Sinds 2018 verzorgen wij samen cursussen en hopen hier de aankomende jaren met veel plezier mee door te mogen gaan.

Boomberoepsonderwijs

Boomberoepsonderwijs maakt samen werk van onderwijs. Het delen van kennis over het beroepsonderwijs, het volgen van ontwikkelingen en het bieden van lesmateriaal, handige tools en inspiratie zit in hun genen. Dag in dag uit, zowel online (via artikelen, video’s, social media en downloads) als offline (via boeken en events).  Sinds januari 2021 schrijft Daphne, eigenaresse van Zuster-055 mee aan de vakliteratuur voor de opleiding Verzorgende IG. Hier mag zij het opleidingsmateriaal met betrekking tot de voorbehouden en risicovolle vaardigheden schrijven. Een mooie uitdaging wat ook een grote toegevoegde waarde heeft op onze eigen cursussen.

Buurtzorg

Buurtzorg is een thuiszorgorganisatie die met kleine teams, bestaande uit (wijk)verpleegkundigen en wijkziekenverzorgenden, zorg levert aan huis. Het gaat hierbij om verpleging en persoonlijke verzorging. De medewerkers van Buurtzorg kijken samen met de zorgvrager wat er aan zorg nodig is en zoeken samen met hen en hun omgeving naar oplossingen. Sinds 2020 heeft Zuster-055 een samenwerking met diverse teams van Buurtzorg Nederland. Zo komen wij in Gelderland en Friesland bij diverse teams om de cursus verpleegtechnische vaardigheden, medicatie, Reanimatie-AED en de CADD-Legacy te mogen geven. Een fijne samenwerking die smaakt naar meer!

CRKBO

Het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs bestaat uit een Register Instellingen en een Register Docenten. In het Register Instellingen staan onderwijsinstellingen ingeschreven die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs. In het Register Docenten staan zelfstandig werkende docenten ingeschreven die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Docenten. Zuster-055 mag met trots zeggen dat zij in het centraal register voor geregistreerde instellingen staat. Zo kunnen wij goede, verantwoorde en leerzame cursussen verzorgen.

Crown Business Center

Crown Business Center biedt full-service kantoorruimte met flexibele huurvoorwaarden, een voordelige all-in prijs en groeimogelijkheden wanneer de onderneming daarom vraagt. Sinds september 2021 breiden wij uit naar Noord-Holland, Haarlem. Daar zullen wij een kantoorpand bij Crown Business Center huren. Op een fijne samenwerking!

De Nederlandse Zorg Bemiddelaar

De Nederlandse Zorg Bemiddelaar is een bemiddelingsbureau dat gespecialiseerd is in het bemiddelen van zelfstandige zorgprofessionals (ZZP-ers) voor (thuis)zorginstellingen. De Nederlandse Zorg Bemiddelaar heeft een groeiend portfolio aan opdrachtgevers waar je direct aan de slag kunt. De Nederlandse Zorg Bemiddelaar biedt flexibele zorgkracht wanneer het nodig is. Of het nu gaat om een structureel tekort aan capaciteit of het opvullen van ‘gaten’ vanwege zwangerschapsverlof, ziekte van personeel of (onverwachte) piekdruktes. DNZB is één van de partners op het gebied van zorgbemiddeling. Sinds 2020 heeft Zuster-055 een samenwerking met De Nederlandse Zorg Bemiddelaar. Alle zzp-ers van niveau 2 tot en met 5 komen bij ons bijscholen.

IrisZorg

IrisZorg is er voor jong (18-) en oud en uit alle lagen van de bevolking.  Zij behandelen een verslaving, soms in combinatie met maatschappelijke begeleiding. Ook bieden ze trajecten in opvang, wonen, werk, activiteiten & leren, preventie en verslavingsreclassering. Sinds eind 2020 heeft IrisZorg een samenwerking met Zuster-055. Wij begeleiden onder andere de medewerkers bij de voorbehouden en risicovolle handelingen, bloedafname voor kweek en cursussen zoals medicatie.

Just4Safety

Just4safety is de organisatie welke zorgt voor adequate en kwalitatieve trainingen op het gebied van BHV, EHBO, reanimatie/AED. Daarnaast hebben zij diverse werktakken, waaronder medische hulpverlening. Just4Safety Medical. Just4Safety Medical levert medische hulpverlening, ondersteuning en advies voor kleinschalige en middelgrote evenementen. Tijdens de evenementen wordt hulpverlening toegepast door ervaren en gekwalificeerde hulpverleners in een volledig ingerichte EHBO-post met daarbij alle noodzakelijke en verplichte materialen. Sinds 2019 verzorgt Just4Safety de cursussen BHV bij Zuster-055. Altijd gedreven en ervaren docenten met veel vakkennis, liefde en passie voor het vak!

Herbergier Ermelo

In Herbergier Ermelo wonen mensen met geheugenproblemen. De bewoners – die bij de herbergier “gasten” zijn, bieden zij een warm en liefdevol thuis. Er worden hele gewone dagelijkse dingen gedaan zoals een ommetje maken, genieten van mooie muziek of heerlijk even luieren op de bank. De Herbergier biedt de gasten een veilige en beschermde omgeving waarin zij hen ondersteunen en helpen waar nodig. En dat is vreemd genoeg, heel bijzonder. Herbergier Ermelo is gelegen op het voormalige terrein van taxibedrijf Bakker midden in het centrum van Ermelo. Op deze plek is al een hoop geschiedenis geschreven. Bij het ontwerp van architectenbureau Arco is rekening gehouden met de contouren van het taxibedrijf. De voorkant van het pand ligt aan een gezellige en levendige winkelstraat waar winkels, restaurants en de wekelijkse markt op loopafstand zijn. De achterkant van het pand, waar de besloten tuin zal worden aangelegd, grenst aan een rustige jaren ‘30 buurt. Sinds medio 2021 heeft Zuster-055 een samenwerking gevonden met de Herbergier Ermelo. Zij zullen diverse cursussen bij ons gaan volgen. Wij kijken enorm uit naar de samenwerking.

Leger des Heils

Nederland telt 36.000 daklozen. De opvang zit vol en de doorstroom naar een passende woning duurt veel te lang. Het Leger des Heils wil voor iedereen een eigen plek. Want met een eigen plek, slaapt niemand meer op straat. Misschien heb je geen huis meer? Misschien heeft je gezin hulp nodig? Of wil je gewoon een gesprek? Bij het Leger des Heils kan je terecht! Sinds januari 2021 heeft Zuster-055 een samenwerking met het Leger des Heils. Wij bieden ondersteuning en verzorgen onder andere de cursus verpleegtechnische vaardigheden voor een grote groep begeleiders en zorgverleners. Een fijne samenwerking met korte lijntjes.

MEDI

MEDI, de internationale compressiespecialist! MEDI staat voor kwaliteit met als doel mensen over de hele wereld een betere kwaliteit van leven te geven. medi is als wereldspeler over de hele wereld thuis en zorgt ervoor dat klanten overal snel aan medische hulpmiddelen kunnen komen. Hoe? Met een internationaal netwerk van vestigingen en distributeurs. Medi levert een belangrijke bijdrage om mensen op een zonnige manier naar zichzelf en naar de wereld om zich heen te laten kijken. Zeker als de neiging bestaat om alle positieve dingen over het hoofd te zien, bijvoorbeeld door lichamelijke ongemakken. Sinds 2018 heeft Zuster-055 een samenwerking met MEDI. MEDI verzorgt onder andere de cursus compressietherapie bij ons en heeft ons onlangs een samenwerking aangeboden met de MESI ABPI, een uniek enkel-arm-index apparaat, dat ervoor zorgt dat arterieel vaatlijden vroegtijdig vastgesteld kan worden. Met grote uitroeptekens kunnen wij zeker zeggen dat wij een fijne samenwerking samen gevonden hebben. Wij hopen dat deze nog lang voort mag bestaan.

Morrapark

In het hart van Drachten zit het Morrapark gevestigd. Het Morrapark Drachten biedt naast kleine en grote kantoorruimtes diverse voorzieningen aan zoals werkplekken, spreekkamers, vergaderruimtes en een groot bedrijfsrestaurant. Het zal je vast niet ontgaan zijn.. Zuster-055 is aan het uitbreiden. Zo maken wij sinds 2021 ook gebruik van de praktische werkplekken van het Morrapark. Een prima, rustig gelegen plek met veel aandacht voor de klant.  Alles wordt in de detail verzorgd en je voelt je bij Morra helemaal thuis.

Urgo Medical

Urgo Medical is één van de drie divisies van de Urgo Group. Urgo Medical houdt zich bezig met de behandeling van acute en complexe wonden doormiddel van geavanceerde producten en diensten. Één van de fantastische producten die zij ontworpen hebben is UrgoK2. Sinds 2019 heeft Zuster-055 een samenwerking met Urgo Medical. Wij mogen met veel trots en passie de UrgoK2 introduceren en met de zorgverleners oefenen. Het biedt een zeer grote, toegevoegde waarde in de zorg en het voorkomt onnodige problematiek.

Zorgbemiddelingsbureau Nederland

ZBBN staat voor Zorgbemiddelingsbureau Nederland en zij zijn dé schakel tussen ZZP’ers in de zorg en zorginstellingen. ZBBN brengt op een flexibele en laagdrempelige manier vraag en aanbod bij elkaar. Zij zijn géén puur digitaal platform, maar kiezen er bewust voor om de menselijke tussenkomst te behouden voor zowel de ZZP’er als opdrachtgever. Op die manier kunnen zij daadwerkelijk meedenken in oplossingen en behoeftes, omdat zij voortdurend zeer betrokken zijn met alle partijen in het hele proces. Op hun eigen unieke manier staan zij ZZP’ers en zorgteams bij waar nodig én zijn zij  voor hen een centraal aanspreekpunt. Sinds 2019 hebben ZBBN en Zuster-055 elkaar gevonden. Wij ondersteunen ZBBN bij het bij-en nascholen van zzp-ers.

Zorgbemiddelingsbureau Quick

In September 2017 nam Ruth Baan Zorgbemiddelingsbureau Quick over van de destijds huidige eigenaar. Quick was bijna overleden maar onder de bezielende leiding van Ruth is Quick weer uitgegroeid tot een volwaardig Zorgbemiddelingsbureau. Na een leven lang in de zorg te hebben gewerkt, lees bijna 30 jaar, was het tijd geworden voor een nieuwe stap in het leven van Ruth. Doordat Zorgbemiddelingsbureau Quick op haar pad kwam kon zij deze nieuwe stap maken. Sinds 2021 heeft ook Quick een samenwerking met Zuster-055. Wij mogen alle zzp-ers bijscholingen in de voorbehouden en risicovolle vaardigheden.

Buro Nexus

Buro Nexus, opgericht in 2015 door drie gedreven ondernemers die vonden dat het anders moest. Beter. Dat doen zij, met inmiddels vele anderen, door de juiste personen met elkaar te verbinden. Met jou, als mens, centraal. Nexus betekent namelijk ‘verbondenheid’. Sinds 2021 komen verschillende zorgverleners, werkzaam bij Buro Nexus de cursus verpleegtechnische vaardigheden bij Zuster-055  volgen.

Vila de Bouwkamp

Villa De Bouwkamp is een zeer kleinschalige, particuliere Woon- en Zorgvoorziening op een unieke, idyllische locatie in Warnsveld.

Het landhuis “De Bouwkamp” dateert uit 1917, staat in een bosrijke omgeving en is gebouwd in de stijl van de Amsterdamse School. Kenmerkend zijn de verticaal uitstekende stenen en de forse, gebogen rieten kap. Het pand is omringd door een schitterend aangelegde besloten tuin met terras op het zuiden.

Deze bijzonder sfeervolle villa, gecombineerd met aandacht, begeleiding en zorg van betrokken medewerkers, zorgt bij de cliënten voor een gevoel van geborgenheid als thuis. Sinds 2021 heeft Zuster-055 een samenwerking met Vila de Bouwkamp en mogen wij onder andere de cursus medicatie, medicatieveiligheid voor deze leuke organisatie verzorgen.